Teambuilding

Actief

GETRAWW (www.GETRAWW.nl) gelegen in het verlengde van de stadsring; op 800 meter afstand beschikt over een vintage GYM, waar we een actief programma kunnen organiseren.

  1. Op het buitenterrein is er een mogelijkheid voor een bootcamp ingericht met kracht/cardio/running
  2. In de boxing-gym kunnen wij een clinic aanbieden van Azad Soufi, mastertrainer gebaseerd op de beginselen van kick-boxen
  3. In de personal-gym bieden we een interactieve teambuildingsessie aan met fitness elementen (samen 200 meter lopen, samen 100 kilo verslepen etc.)
  4. De gehele GYM kan gebruikt worden voor spelvormen ten behoeve van teambuilding zoals: tangram leggen, puzzels, behendigheidsoefeningen etc.

De kosten bedragen afhankelijk van het programma minimaal 25,- euro per persoon voor een programma van anderhalf uur, exclusief btw.

Creatief

Binnen KLOOSER beschikken wij over een (Master chef) kitchen met 11 kookeilanden geschikt voor 20-30 personen die zich uitermate goed leent voor een gezellige culinaire teambuilding met collega’s en of vrienden.

Wij bieden diverse kookworkshops aan van het maken van Macarons (1 uur) tot complete menu’s die onder leiding van de Chef worden gekookt en daarna gezellig gezamenlijk worden opgegeten in ons restaurant. Onderstaand enkele voorbeeldmenu’s.

De kosten bedragen afhankelijk van het programma minimaal 22,50 euro per persoon voor een programma van een uur, exclusief btw. Het minimale aantal deelnemers voor een kookworkshop is 12 personen.

Italiaanse kookworkshop

Caprese salade
**
Verse pasta
**
Tiramisu

€ 42,50 per persoon, inclusief de workshop

Franse kookworkshop

Bloemkool room soep
**
Dorade, ratatouille en beurre blanc saus
**
Tarte tatin

€ 47,50 per persoon, inclusief de workshop

Wereld kookworkshop

Ceviche
**
Kip – curry
**
Chocolademousse

€ 47,50 per persoon, inclusief de workshop

De LUXE KLOOSER kookworkshop

Oesters
**
Coquilles
**
Halve kreeft
**
Soufflé

€ 89,00 per persoon, inclusief de workshop

Bovenstaande arrangementen zijn exclusief drankjes.