Reviews bedrijven

Met veel passie en daadwerkelijk lol in het werk proberen de leerlingen & personeel van Klooser het ons elke keer naar het zin te maken.

Er is veel flexibiliteit, alles is mogelijk en niets is te gek. Zowel voor vergaderingen als lunches, formele & informele bijeenkomsten maken wij inmiddels met veel plezier gebruik van de faciliteiten van Klooser.

Klooser is goed bereikbaar en heeft een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. En dit alles in een inspirerende en hippe omgeving aan de rand van de binnenstad van Amersfoort.

EDSN Amersfoort

Vergaderen

KLOOSER heeft voor congressen en vergaderingen 4 aparte ruimtes beschikbaar. Wij beschikken over een plenaire ruimte geschikt voor 40-60 personen (afsluitbaar), wijnkamer geschikt voor 18 personen (afsluitbaar), boardroom geschikt voor 6 personen (afsluitbaar), en onze sfeervolle “open” vide met zicht op de keuken geschikt voor 60-80 personen. (niet afgesloten)

Indien u onze locatie volledig wenst af te huren dan is de capaciteit verdeeld over de diverse ruimtes 350 personen, plenair 100 personen in theateropstelling.

Er is al een vergaderarrangement vanaf € 40,50 (8-uursarrangement inclusief lunch en zaalhuur)

Voor reserveringen reserveringen@klooser.nl